policijastopnaslov

Vozio prije stjecanja prava na upravljanje i sa 1,67 promila, a nije bio ni vezan

PETRINJA – U Ulici Stjepana Radića u Petrinji, noćas oko ponoći, policija je zaustavila osobno vozilo kojim je prije stjecanja prava na upravljanje, bez korištenja sigurnosnog pojasa i pod utjecajem alkohola od 1,67 promila, upravljao 27-godišnjak iz Petrinje. On je zbog počinjenih prekršaja uz optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom sudu.

U petak, 23. srpnja oko 21.30 sati, u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo riječkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila i bez korištenja sigurnosno pojasa upravljao 28-godišnjak iz Rijeke. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog.

Sljedećeg dana, 24. srpnja oko 1.30 sati, u ulici Kutinska Ciglenica u Kutini, zaustavljeno je osobno vozilo bjelovarskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,97 promila upravljao 24-godišnjak s područja Kutine. Izvršenom provjerom je utvrđeno da kod sebe ne posjeduje vozačku i prometnu dozvolu. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njih bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X