policijastopnaslov

Vozio sa 2,35 promila u mjestu Gornja Vlahinićka, u Sisku pijani vozač skrivio prometnu nesreću

SISAK – U mjestu Gornja Vlahinićka policija je u nedjelju 29.ožujka oko 22 sata zaustavila osobno vozilo kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,35 promila upravljao 35-godišnjak iz Velike Ludine. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

U Sisku se jutros oko 2 sata i 40 minuta dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 29-godišnji vozač iz Siska, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, pod utjecajem alkohola od 1,35 promila, te uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom sišao s ruba kolnika i udario u parkirano osobno vozilo, a potom i u stup javne rasvjete. Zbog ove prometne nesreće 29-godišnjak je prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X