Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a potom kod njega pronađena droga

SISAK – U ponedjeljak, 8. veljače oko 23.30 sati, u Ulici Andrije Hebranga u Sisku, policijski službenici su u parkiranom vozilu zatekli 25-godišnjaka iz Siska pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) koji je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Uhićen je i doveden u nadležnu policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kao i vozila te je pronađeno i oduzeto 114,5 grama marihuane, četiri komada ectasy-a, 3,3 grama amfetamina i 4,6 grama kokaina. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok će zbog počinjenog prekršaja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X