Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policija_baner

„Vrijeme blagdana i ljepše vrijeme ne mogu biti izgovor da se prestanete odgovorno ponašati“

Budući da se nadolazeći vikend obilježava blagdan Uskrsa, a i sunčani dani koji su pred nama mogli bi potaknuti građane na izlazak iz njihovih domova. Policijska uprava sisačko-moslavačka podsjeća na obvezu pridržavanja Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.

Navedenom odlukom strogo se ograničava kretanje na ulicama, trgovima, parkovima, rivama i svim ostalim javnim površinama na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba. Kako bi se spriječilo širenje virusa Covid-19. Policijski službenici nadzirat će sve lokacije na kojima bi se građani tijekom vikenda mogli okupljati.

„Vrijeme blagdana i dolaska ljepšeg vremena u ovakvoj situaciji ne može biti izgovor da se prestanete odgovorno ponašati i pratiti preporuke liječnika i epidemiologa. Svjesni smo kako ste promijenili životne navike, kako većinu vremena provodite u svojim domovima i kako trenutno postavljeni uvjeti života svih nas nisu jednostavni, ali pridržavajući se svih preporuka pozitivno utječete na zdravlje svih nas i na duljinu trajanja ove situacije“, poručuju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

„Kako se za Uskršnje blagdane očekuje veći broj dolazaka hrvatskih državljanina, koji privremeno i stalno žive i rade izvan zemlje, također podsjećamo da je epidemiološkim mjerama određeno da će svi građani biti upoznati s mjerom obaveznog smještaja u karantenu ili će morati provesti obaveznu mjeru samoizolacije u razdoblju od 14 dana“, napominju iz Policije.

Uoči Uskrsa, policijski službenici posebnu će pozornost posvetiti stanju sigurnosti u cestovnom prometu te će poduzeti niz preventivno-represivnih aktivnosti u cilju zaštite svih sudionika u prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X