Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
DDK_1

Za Dan grada Petrinje akcija dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organizira sedmu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će biti održana u ponedjeljak 10.kolovoza od 12 do 18 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja u Turkulinovoj 7 u Petrinji.

„Izuzetno nam je drago da se ova ljetna akcija održava baš na blagdan sv. Lovre i Dan grada Petrinje. Stoga pozivamo sve naše darivatelje kao i one koji žele po prvi puta darovati krv da taj blagdan obilježimo i na ovako plemenit način. Moramo istaknuti da su zalihe krvi u ljetnim mjesecima iznimno smanjene, te i iz tog razloga molimo pojačan odaziv darivatelja“, kazala nam je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Akcija će biti organizirana prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite uz maksimalno poštivanje sigurnosnih mjera na samoj akciji. „Ljubazno molimo sve za poštivanje razmaka od 2 metra, te za strpljenje i razumijevanje ako bude dužih čekanja. Hvala od srca svima koji će se odazvati! Vi spašavate živote“, poručuje Malović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X