pou

Za komunikaciju sa POU Hrvatski dom Petrinja građani mogu koristiti telefon ili e-mail

PETRINJA – Nakon što je Ministarstvo zdravstva proglasilo epidemiju bolesti COVID-19, uzrokovanu koronavirusom i naložio cijeli niz mjera mobilizacije cjelokupnog zdravstvenog sustava u cilju provedbe mjera zaštite pučanstva tijekom epidemije, iz Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja poslali su obavijest svim građanima.

Apeliraju na građane da se pridržavaju svih preporuka koje dobivaju od kriznih stožera, sa razine države i županije, kao i kriznog stožera našeg grada. Stoga mole građane da za komunikaciju sa zaposlenicima Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom Petrinja koriste telefon : 099/22-99-075 ili 044/815-205, kao što građani mogu koristiti komunikaciju elektroničkom poštom [email protected].

Savjetovalište za djecu, adolescente i obitelj možete dobiti na broj telefona 099/731-25-06 ili putem e-maila na [email protected]. Osobe koje se nalaze u samoizolaciji ili karanteni zbog sumnje na koronavirus, kao i članovi njihovih obitelji, mogu koristiti telefonsku i online psihološku pomoć svaki dan, i vikendom, od 10 do 20 sati.

Kabinet za logopedsku podršku možete kontaktirati na broj telefona 512-071 ili putem e-mila na [email protected]

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X