GP ; foto: mup.hr

Za međunarodni promet otvoren granični prijelaz u Hrvatskoj Dubici

Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između RH i BiH o graničnim prijelazima na posljednjem je sastanku donijelo odluke kojima će se olakšati svakodnevni prelasci granice lokalnog stanovništva, izvijestio je MUP.

Radi se o međuresornom povjerenstvu kojeg čine članovi različitih državnih tijela Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koji u svojoj nadležnosti imaju nadzor nad prometom putnika i roba preko graničnih prijelaza, odnosno osiguranje infrastrukturnih uvjeta za siguran i brzi prelazak državne granice.

Odlukom je na sisačko-moslavačkom području privremeno prekategoriziran granični prijelaz za pogranični promet Hrvatska Dubica – Kozarska Dubica u granični prijelaz za međunarodni promet putnika.

Navedena odluka o privremenoj prekategorizaciji graničnog prijelaza donesena je na rok od tri mjeseca odnosno do održavanja iduće sjednice povjerenstva, odnosno od 12. srpnja do 12. rujna. – priopćio je MUP.

*foto: mup.hr

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X