miroslavvukovicuniverzalnaljetnapost

Za mjesec rujna policija najavljuje 10 policijskih akcija

PETRINJA – Na temelju analiza dosadašnjih prometnih nesreća, djelatnici Policijske postaje Petrinja za mjesec rujan najavljuju nove preventivno represivne akcije, prve dvije već su odrađene, a Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja najavljuje koje sve akcije vozači mogu očekivati do kraja ovoga mjeseca.

„Zatim 10.rujna od 8 do 11 sati imamo nadzor i kretanje pješaka i vozila u odnosu na pješake plus sigurnosni pojas. 12.rujna imamo 24-satni nadzor korištenja mobilnog uređaj, sa 14./15.rujna od 22 sata imamo nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu plus korištenje sigurnosnog pojasa. U nedjelju 15.rujna od 7 do 10 sati imamo nadzor brzine kretanja vozila. Zatim u srijedu 18.rujna od 8 do 12 sati imamo akciju nadzora korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela, zatim 21./22.rujna od 23 do 3 sata imamo akciju nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu, 25.rujna od 18 do 21 sat imamo akciju nadzor mopeda, motocikala i bicikala. Sa 28./29.rujna od 23 do 3 sata imamo akciju nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu te 29./30.rujna imamo 24-satni nadzor isteka tehničkog pregleda i važenja prometne dozvole“, otkrio je Vuković.

Najavljuje kako će policija od 16.do 22.rujna imati pojačani nadzor mobilnog uređaja i sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X