Share on facebook
Share on twitter
nerazvrstanecete

Za rekonstrukciju četiri traktorska puta u šumsku cestu, Petrinji odobreno više od tri milijuna kuna

PETRINJA – Grad Petrinja je iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zaprimio Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu za provedbu Podmjere  4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano za razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“ – provedba tipa operacije 4.3.3. „Ulaganje u šumsku infrastrukturu“  kojom je Gradu Petrinji za projekt Rekonstrukcije četiri traktorska puta u šumsku cestu u gospodarskoj jedinici „Petrinjske šume“ odobren iznos potpore u vrijednosti 3.285.778,00 kn.

„U sklopu navedenog projekta u rekonstrukciju će ići nerazvrstane ceste na spoju Petrinja – Cepeliš – Hrastovica“, istaknuli su iz Grada Petrinje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X