Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

Za sada u SMŽ potvrđeno 190 novooboljelih osoba od COVID-19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 190 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 96 osoba s područja Siska,  35 osoba s područja Petrinje, 18 osoba s područja Sunje, 15 osoba s područja Novske, devet osoba s područja Lekenika, četiri osobe s područja Popovače, tri osobe s područja Gline, o po dvije osobe s područja Kutine, Jasenovca, Martinske Vesi i Hrvatske Kostajnice te o po jednoj osobi s područja Gvozda i Lipovljana.

Ostali nalazi u izradi, očekuju se tijekom dana.

I danas su iz županijskog Stožera sve stanovnike zamolili za razumijevanje i pozvali da se i dalje pridržavaju epidemioloških preporuka te budu odgovorni kako bi se spriječilo daljnje širenje ove zarazne bolesti.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X