prometnaseliste12042020

Za smrt 19-godišnjaka kobna je bila neprilagođena brzina, te nije imao vozačku dozvolu

PETRINJA – Kako su priopćili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, danas, dva sata iza ponoći u petrinjskom mjestu Novo Selište, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak, koji je upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, prije stjecanja prava na upravljanje, uslijed neprilagođene brzine, te dolaskom do zavoja, prešao u suprotnu traku, zahvatio bankinu, sletio u kanal i udario u betonski most, te je na mjestu preminuo.

U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja koji su za vrijeme očevida regulirali promet, dok su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Petrinja sudjelovali s jednim vozilom i tri svoja djelatnika, u izvlačenju unesrećenog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X