policijanaslov

Zabilježene tri teške krađe u Petrinji

PETRINJA – U razdoblju od 15. do 18. srpnja, u Zagrebačkoj ulici u Petrinji, nepoznati počinitelj je provalio u dva spremnika radnih strojeva i ukrao oko 200 litara goriva. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na više tisuća kuna zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za počiniteljem se traga.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je unazad dva dana u ulici Artura Turkulina, provalio u kontejner namijenjen za skladište alata te ukrao razni električni alat. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 8000 kuna zaprimljena je kaznena prijava.

Policiji je prijavljena i provala u obiteljsku kuću u ulici Mije Srnaka. Nepoznati počinitelj je iz kuće 26-godišnjakinje ukrao novac, ručni sat i prijenosno računalo, dok je iz otključane dvorišne prostorije ukrao bicikl, stoji u današnjem priopćenju Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X