Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vidikovacotvorenjepost

Zabranjeno korištenje konstrukcije Vidikovca zbog opasnosti za sigurnost i život građana

PETRINJA – Iz Poslovnih zona izvijestili su kako je zbog nestabilnosti konstrukcije Vidikovca koja je bila postavljena oko geodetske piramide na Hrastovačkoj gori, zabranjeno njeno korištenje jer je ugroza za sigurnost i život građana. Moli se sve posjetitelje nadolazeće petrinjske Kestenijade, ali i sve građane koji izletnički posjećuju taj prostor da konstrukciju ne koriste.

Postavljena su upozorenja i trake koje naznačuju zabranu kako bi svima bilo uočljivo i na samom mjestu konstrukcije da je od strane struke procijenjena kao potencijalna opasnost nakon potresa. S obzirom kako je konstrukcija zanimljiva građanima koji dolaze na Hrastovačku goru, već od same procjene struke koja je ocijenila konstrukciju nesigurnom, pokrenut je postupak obnove i do sada je uklonjena geodetska piramida te je trenutno u postupku odabir izvođača radova na samoj konstrukciji.

Iz Poslovnih zona naglasili su kako su građani zanemarivali upozorenja i time ugrožavali svoju sigurnost i život te su još jednom sve građane zamolili da se pridržavaju zabrane do obnove konstrukcije o kojoj će obavijestiti kad bude završena.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X