Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
SAMSUNG CSC

Zahvala IPA-e Petrinjskom radiju i Portalu53

PETRINJA – Igor Oriović, predsjednik Udruge IPA međunarodne policijske udruge Sisačko-moslavačke županije uručio je zahvalnice direktoru  Petrinjskog radija Mariju Gršiću i radijskoj voditeljici i novinarki Kristini Jakopović. Zahvalnica je uručena zbog brze i kvalitetne komunikacije tijekom katastrofe, odmah od 29.prosinca 2020. nakon najrazornijeg potresa na ovom području.

Naime, IPA SMŽ i njezini članovi na čelu s predsjednikom Oriovićem su pomoć i donacije koje su im slane na ovo područje usmjeravali i koordinirali i uz pomoć Petrinjskog radija i Portala53.

YT kanal IVijesti je prije nekoliko dana organizirao emisiju u kojoj su približili način na kojeg je pomoć iz Istre došla na naše područje. Gostovao je i Igor Oriović koji je tom prigodom rekao.

„Pozdravio bih svoje prijatelje iz Poreča kojih ima jako puno. Emocije su prevladale kada se sjetim. Srce mi je bilo puno, bio sam veseo. Sve je to bilo zahvaljujući obitelji Prepušt. Dubravko i Sanja su me nazvali i pitali kako sam. Zahvaljujući njima prva kamp kućica je došla u Strašnik. Želim se zahvaliti svima u poreštini i zahvaljujem se u ime IPA-e.“, rekao je Oriović ovih dana za medije u Istri koji su se osvrnuli na akciju. U videu možete saznati više o načinu na kojeg je pomoć iz Istre došla na naše područje.

https://www.youtube.com/watch?v=Yyc6VL_zqxU&feature=share&fbclid=IwAR0IJrfxtAxmcFmSpDZV0h7dU3Po73ISrlVvDEEuNhUSK8OtVVftQkG2IME

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X