mladost-n

Zajednički sastanak trenera „Škole nogometa“ NK „Mladost“

PETRINJA – Uoči ponovnog uspostavljanja trenažnog procesa zajednički sastanak održali su treneri „Škole nogometa“ Nogometnog kluba „Mladost“ iz Petrinje.

Što je dogovoreno kazao je Nikola Bartulić, tajnik kluba i jedan od trenera mlađih uzrasta: „Uglavnom dogovorili smo rad u „Školi nogometa“, nećemo ići onim ustaljenim ritmom kako smo bili do ove situacije s koronavirusom, nego ćemo malo smanjiti trenažne procese, ali dosta je bitno za roditelje koji u ovom razdoblju od mjesec dana neće plaćati članarinu i bitno je to da im ostane novca kod kuće. To je dogovoreno na Izvršnom odboru na kojem je bio i Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, od kojeg smo dobili podršku. Idemo početi raditi i idemo se zapravo ekipirati za ono što nas čeka u narednom razdoblju za slijedeću sezonu.“

Dodao je i da što se tiče trenera u pojedinim dobnim skupinama oni su tu, neki se školuju za određene licence, a postoji i mogućnost još nekih dolazaka, odnosno uključivanja u rad, te žele napraviti još jednu ljepšu priču u Gradu Petrinji.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X