Share on facebook
Share on twitter
foto: created by timolina – www.freepik.com

“Zajedno na obrok 5“ nastavlja se i u OŠ Dragutina Tadijanovića

PETRINJA – Projekt “Zajedno na obrok 5“ kojim se osigurava školska prehrana za djecu u riziku od siromaštva nastavlja se i ove školske godine u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanović.

Uz popunjeni zahtjev za ostvarivanje prava na financiranje troškova prehrane u školskoj kuhinji potrebno je priložiti jedan od sljedećih dokaza:

  • Važeće Rješenje o priznavanju prava na doplatak za djecu ili
  • Potvrda o isplaćenom doplatku za djecu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (potvrda je dostupna i kroz sustav e-Građani) ili
  • Potvrda o visini dohotka i primitka Porezne uprave iz koje je vidljiva isplata dječjeg doplatka (za tekuću godinu)

Potpune zahtjeve škola će zaprimati u četvrtak 16. rujna, u vremenu od 17:30 do 19:30 sati (ulaz kod dvorane), a ukoliko školu pohađa više učenika, roditelj/skrbnik podnosi jedan zahtjev za sve učenike. – poručili su iz Osnovne škole Dragutina Tadijanovića.


*foto: created by timolina – www.freepik.com

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X