Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
reljkovicevaasfalt03062020

Započelo asfaltiranje u Ulici Matije Antuna Reljkovića

PETRINJA – Nakon dovršenih radova u sklopu projekta Aglomeracije, danas je nastavljeno asfaltiranje Ulice Matije Antuna Reljkovića u Petrinji, rekao je direktor petrinjskog poduzeća Privreda Miodrag Čavić.

„Ovdje su radovi počeli prije četiri godine. Sada smo asfaltirali prvih 200 metara, širina ceste je pet metara, dakle asfaltiramo oko tisuću kvadrata i onda nastavljamo dalje, sljedećih 300 metara, ovaj dio Reljkovićeve do ipsilona sa Ulicom Mile Wood. Ovdje je izvedena nova kanalizacija i vodovodni cjevovod. Nastavljamo dalje sa asfaltiranjima“, poručio je Čavić.

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović ističe kako su ga često zbog ove ulice prozivali, te dodaje kako se često njega krivi za neasfaltirane ceste. „Ono što sada vidimo je da su došli novi valovi nakon koronakrize, daju jednu nadu i svima nama da kroz svaki dan imamo jednu novu priliku da vidimo neku novu dionicu koja je napravljena. Reljkovićeva je bila tema i ostala je tema. Kada vidimo da smo riješili jedan dio prije i sada rješavamo ovaj dio koji je imao jednu svoju određenu pripremu i problematiku i zahtjevnost“, rekao je Dumbović.

Ponovio je kako je Petrinja bio jedan stogodišnji starac po pitanju vodovodne mreže. „Tu nema mjesta pravdanju. Ono što moramo reći da kroz financijski i terminski dio želim da budem sjena svaki dan na svakom gradilištu i da se naprave novi pomaci. Ostajem ta sjena dok god ne završimo Aglomeraciju. Nastojat ćemo svaki dan tamo gdje imamo pripremljeno da asfaltiramo. Ono što treba naglasiti, Kolektor kao glavni nositelj ovog ogromnog posla je osigurao više od 60 tisuća kvadrata asfalta. Asfalt ide tamo gdje je bio u istoj širini i u istoj dužini. Ono što me najviše smeta kada neki na mrežama lažu da je nešto bilo tri ili četiri metra. Bilo je tri metra i ono što se radi bit će tri metra. Radimo samo više, nikako ne manje“, rekao je Dumbović te je još jednom pozvao ljude na strpljenje po pitanju radova u sklopu Aglomeracije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X