komarciuniverzalna

Zaprašivanje komaraca najavljeno za 3.i 4.kolovoza

PETRINJA – Iz tvrtke Eko-deratizacija iz Zagreba su izvijestili kako će 3. i 4.kolovoza ove godine provesti dezinsekciju komaraca u ranojutarnjim terminima od 4:00 do 6:00 sati na području Petrinje i naselja Mošćenica.

Uništavanje komaraca bit će provedeno hladnim zamagljivanjem s vozila u kretanju insekticidima odobrenim od Svjetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja za primjenu u naseljenim područjima koji nisu opasni za ljude ili toplokrvne životinje, ali bi kod osjetljivijih osoba mogli izazvati iritaciju dišnih putova.

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanje te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca u vremenu od 4:00 do 6:00 sati

U slučaju loših vremenskih prilika u planiranom terminu, akcija suzbijanja krilatica odgoditi će se do prvog sljedećeg povoljnog termina.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X