Izbornik
milannaslovna

Završne pripreme za veliku proslavu 160 godina Srednje škole Petrinja

PETRINJA – Zamijetili smo kako se nešto priprema na hodnicima POU Hrvatski dom Petrinja i raspitali se. S obzirom da nam je bilo neobično vidjeti ravnatelja Srednje škole Petrinja, Milana Orlića, kako kleči s daskom u rukama, slaže cvijeće i radi još neke stvari koje ne sliče na nešto uobičajeno u radnom danu ravnatelja škole, i to još u prostorijama Hrvatskog doma, pitali smo ga i saznali o čemu se radi.

Naime, Srednja škola Petrinja priprema se za veliku proslavu svojih 160 godina postojanja i djelovanja. Ravnatelj Orlić rekao je: „Čistilo se i uređivalo cvijeće u Hrvatskom domu, pripremala scenografija i dekoracija za 160. obljetnicu postojanja Srednje škole Petrinja. Svečanost proslave 160. godišnjice održat će se u četvrtak, 6.2.2020. godine u 18 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma. Pozivamo građane grada Petrinje da pogledaju program koji smo priredili za taj dan.“

U utorak su, uz ravnatelja, u pripremama sudjelovali domar Josip Matijević, profesorice Tanja Polanšćak i Štefica Vidušić  i učenici 1.e, 2.e i 3.f razreda.

Svi dragi sugrađani, svi prijatelji škole i svi oni koji žele doživjeti prekrasnu večer proslave 160 godina postojanja i djelovanja jedne odgojno-obrazovne ustanove iza koje uvijek stoji status izuzetno „jake“ škole, brojnih uspjeha učenika i profesora, zanimljivih postignuća, projekata te opremljenosti škole za proizvodnju raznovrsnih prehrambenih artikala, svakako su dobrodošli. Podsjećamo, proslava će biti održana u četvrtak, 6.2.2020. godine u 18 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X