Izbornik
policijauniverzalnagore2

Zbog alkohola trojica vozača zaradila ukupno 49 tisuća kuna kazne

Tijekom vikenda trojica su vozača zaradila visoke kazne u prometu. U nedjelju, 8. rujna oko podneva, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 2,15 promila. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 9000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

U nedjelju, 8. rujna oko 21,30 sati, u mjestu Vrginmost, Općina Gvozd, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 51-godišnjak iz Topuskog prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji mu je izrekao novčanu kaznu od 20.000 kuna.

Istoga dana oko 22 sata, na glinskom području u mjestu Mala Solina, policijski službenici zaustavili su teretno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Zagreba prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,94 promila. I on je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom od 20.000 kuna.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X