Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Gradska-Knjižnica-i-Čitaonica-Petrinja

Zbog revizije Gradska knjižnica zatvorena od 18.ožujka do 31.svibnja

PETRINJA – Zbog redovite revizije knjižničnog fonda od 18.ožujka do 31.svibnja za korisnike je zatvorena Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja. Redovita revizija knjižničnog fonda u Gradskoj knjižnici odvija se u razmacima od pet godina.

Ona obuhvaća cjelokupnu knjižnu i neknjižnu građu u knjižnici. Redovita revizija knjižničnog fonda izvršit će se u svim odjelima Knjižnice. „Zbog velikih problema sa smještajem građe, morat ćemo izgraditi nove police u Odjelu za odrasle i dijelom u Odjelu za djecu i mladež. To za posljedicu iziskuje dulje razdoblje revizije, budući da će se sve raditi vlastitim snagama“, ističu iz Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja.

Dodaju kako u razdoblju revizije korisnici neće moći posuđivati građu. „Obzirom na najnovija događanja oko sprječavanja zaraze koronavirusom, građu koju ste posudili možete zadržati dok traje ugroza. Ukoliko se ipak odlučite vratiti građu, možete ju ostaviti u ormariću koji je postavljen u hodniku kraj igraonice. Ne brinite, mi znamo tko je posudio građu. U razdoblju revizije, neće se računati zakasnina za vraćenu građu“, dodaju iz Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja.

Na samom kraju dodaju kako se nadaju da će sav posao završiti i prije zadanog roka o čemu će sve građane i svoje korisnike pravovremeno izvijestiti.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X