policijauniverzalnagore2

Zbog teške krađe policija sumnjiči 21-godišnjaka

SISAK – U mjestu Roždanik, nepoznati počinitelj je u noći s utorka na srijedu, 10./11.ožujka, provalio u trgovinu mješovite robe te ukrao cigarete i dnevni polog. Od odgovorne osobe, koja štetu procjenjuje na više tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u razdoblju od 25. siječnja do 8. ožujka, u mjestu Gornja Čemernica, u dvorištu 77-godišnjaka, sa njegovog radnog stroja, demontirao i ukrao dijelove i opremu koju je kasnije prodao. Ovom teškom krađom, oštećenom je pričinjena šteta od oko 150.000 kuna. Svi ukradeni dijelovi su pronađeni i vraćeni vlasniku dok će zbog ove teške krađe osumnjičeni biti prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Jučer, 11. ožujka, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 49 –godišnjakinje s područja Siska te je pronađena vojna poluautomatska puška, dva spremnika i dva metka. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oruža i eksplozivnih tvari ona će biti kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X