Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Željela realizirati kredit pa ostala prevarena

SISAK – Policiji je 65-godišnjakinja s područja Siska prijavila prijevaru, počinjenu na njenu štetu od strane nepoznate osobe. Naime, nepoznati ju je počinitelj s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi putem društvene mreže doveo u zabludu, obećao joj isplatu kredita ukoliko uplati određenu svotu novca, a što je i učinila. Kako kredit nije dobila, slučaj je odlučila prijaviti policiji.

Budući da se na pojedinim internetskim stranicama objavljuju razni oglasi čiji je cilj prijevara kupaca, upozoravamo građane da budu oprezni i ne nasjedaju na povoljne i primamljive oglase te se ne upuštaju u sumnjive novčane transakcije, kako ne bi sami postali žrtve ili nesvjesno sudjelovali u počinjenju kaznenih djela.  Ukoliko vas nepoznata osoba traži da joj uplatite novac, iz bilo kojeg razloga, ne prihvaćajte komunikaciju i ne šaljite novac. Dobro razmislite i provjerite sve okolnosti, a ukoliko smatrate da se radi o prijevari ili nekom drugom protupravnom ponašanju, događaj prijavite policiji na broj 192“, apeliraju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X