Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stozer04052020ivozinic

Žinić: „Dan kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna…“

SISAK – U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je čestitku.

„U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice Vojno redarstvene operacije „Oluja“ s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske. Završetkom veličanstvene Vojno redarstvene operacije „Oluja“ taj san je i ostvaren.

U spomen na taj veliki dan upućujem, s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i svim suradnicima, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu Vojno redarstvene operacije „Oluja“.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima, koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske“, stoji u čestici.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X