Župan Žinić: „Naša demokratska Hrvatska, stvorena u Domovinskom ratu, danas je naš ponos.“ Župan Žinić: „Naša demokratska Hrvatska, stvorena u Domovinskom ratu, danas je naš ponos.“
SISAK – Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, čestitku je građanima uputio i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, a u kojoj stoji: „Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke... Župan Žinić: „Naša demokratska Hrvatska, stvorena u Domovinskom ratu, danas je naš ponos.“

SISAK – Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, čestitku je građanima uputio i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, a u kojoj stoji:

„Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije,

obilježavajući Dan državnosti, prisjećamo se 25.  lipnja 1991. godine i povijesne  odluke Hrvatskog sabora o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske čime je ostvarena povijesna želja  i višestoljetni hrvatski san. Naša demokratska Hrvatska, stvorena u Domovinskom ratu, danas je naš ponos.

Prigoda je to za iskazivanje  zahvalnosti i odavanje počasti svima onima koji su sudjelovali u obnovi samostalne  hrvatske države, u njezinoj obrani i oslobađanju, a naročito onima koji su svoje živote  ugradili u stvaranje slobodne i neovisne Hrvatske.

U ime Sisačko-moslavačke županije, svojih suradnika  kao i  osobno čestitam vam Dan državnosti.“ – stoji u čestitci župana Ive Žinića koju je uputio zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić.

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.