Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
zgradazupanijesmz

Županija objavila natječaj za projekte zdravstva, socijalne skrbi i hrvatskih branitelja

Sisačko-moslavačka županija objavila je 16. veljače 2021. godine Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte i programe iz raspoloživih sredstava Proračuna Sisačko-moslavačke županije Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje za 2021. godinu.

U postupku Javnog natječaja mogu sudjelovati udruge i druge pravne osobe (neprofitne organizacije) koje su programski usmjerene na rad u području razvoja zdravstvenih i socijalnih usluga i to za projekte/programe iz sljedećih područja: zdravstvena zaštita, prevencija ovisnosti, programi umirovljenika, izvaninstitucijska skrb za stare, socijalna skrb, programi udruga mladih i programi udruga proisteklih iz Domovinskog i 2. svjetskog rata.

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 1.130.000,00 kuna. Najmanji iznos sredstava za koji se može prijaviti je 5.000,00 kuna, a najveći iznosi 200.000,00 kuna ovisno o pojedinom području u kojem se projekt prijavljuje.  Rok za dostavu prijedloga projekata/programa je 30 dana od dana objave Javnog natječaja na mrežnim stranicama Sisačko – moslavačke županije.

Foto

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X