Share on facebook
Share on twitter
javni-poziv-kultura

Županija objavila poziv za predlaganje potreba u kulturi u SMŽ

Sisačko-moslavačka županija je 12.veljače objavila Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi SMŽ za 2021. godinu. Sufinancirat će se programi i projekti zaštite i očuvanja arheološke baštine, nepokretnih kulturnih dobara, manifestacije udruga u kulturi, manifestacije likovne djelatnosti, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne i arhivske djelatnosti, manifestacije koje promiču kulturu mladih, međunarodne kulturne suradnje, izgradnja, održavanje i opremanje iz područja kulture. Najmanji iznos financiranja projekta je 1.000,00 kuna, a najveći iznos 200.000,00 kuna.

Pravo podnošenja na ovom natječaju imaju jedinice lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije, javne ustanove i druge pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području županije. Pravo podnošenja imaju i udruge i organizacije civilnog društva koje su se svojim statutima opredijelile  za obavljanje djelatnosti u kulturi. Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva je 1.700.000,00 kuna. Rok za prijavu je 30 dana od objave. Potrebna dokumentacija se može naći na web stranici Sisačko-moslavačke županije.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X