zgradazupanijesmz

Županija raspisala javni poziv za financiranje javnih potreba u kulturi

SISAK – Sisačko-moslavačka županija je donijela Odluku o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2020.godinu namijenjenih za financiranje javnih potreba u kulturi na području naše županije. Za navedene aktivnosti u proračunu je osigurano dva milijuna kuna.

Svi zainteresirani mogu prijaviti svoje programe i projekte iz područja kulturnih djelatnosti, kao što su zaštita i očuvanje arheološke baštine, nepokretnih kulturnih dobara, manifestacije udruga u kulturi, manifestacije likovne djelatnosti, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne i arhivske djelatnosti, zatim za manifestacije koje promiču kulturu mladih, međunarodnu kulturnu suradnju kao i za izgradnju, održavanje i opremanje iz područja kulture.

Na navedeni javni poziv javiti se mogu gradovi i općine, javne ustanove i druge pravne i fizičke osobe, kao i udruge i druge organizacije civilnog društva. Natječaj je otvoren sve do 27.veljače ove godine,  a svu potrebnu dokumentaciju i pravilnik o navedenom javnom pozivu možete potražiti na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X