Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 15.do 19.lipnja

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 15. do 19. lipnja 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Nastavak priprema za asfaltiranje ulice M. A. Reljkovića i ulice P. Matanovića. Ugradnja cjevovoda i nastavak radova na kanalu kod Sajmišta, u ulici P.R. Vitezovića te u ulici Katarine Zrinski.
  • Vezano uz vodoopskrbu, izvodit će se radovi na sanaciji trase u Ulici M. Srnaka i K. Zrinski. Provodit će se i iskolčenje trase u ulicama V. Nazora, Radićevoj, Vinogradi, 6. kolovoza te u Nemecovoj i Kolarovoj.

Mošćenica

  • Priprema za asfaltiranje kanala u ulici Kolodvorska odvojak te izrada spoja Kolodvorske ulice na ulicu A. Starčevića.
  • Vezano uz vodoopskrbu, i dalje traju radovi na mostu u Ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se pripremni radovi za asfaltiranje.

Slatina

  • Nastavlja se sanacija oštećenja uočenih nakon snimanja CCTV-om te se za asfaltiranje pripremaju Ajdovčinska i Unska ulica.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X