covid

Petrinjski branitelji se priključuju Stožeru za civilnu zaštitu Grada Petrinje

PETRINJA – Petrinjski hrvatski branitelji iz više braniteljskih udruga, HVIDR-a, Gromovi, Dragovoljci i veterani te Klub policije 1991., kao i brojni branitelji koji nisu u udrugama, stavili su se na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu Grada Petrinje. Neki od njih su već angažirani, a drugi su na dispoziciji za angažman.

Hrvatska stranka prava, podružnica Petrinja, na svojoj telefonskoj sjednici Izvršnog odbora, donijeli su odluku o stavljanju svojih članova na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu Grada Petrinje u slučaju bilo kakve potrebe u suradnji s Koordinacijom udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

„Prepoznavajući trenutnu situaciju, članovi HSP-a Podružnica Petrinja, mahom dragovoljci Domovinskog rata, stavljaju se na raspolaganje kao i 1991.godine“, poručuju iz petrinjskog HSP-a.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X