Izbornik
policijauniverzalnagore

Teška željznička nesreća u Rajiću kod Novske

NOVSKA – Teška željeznička nesreća dogodila se oko 21 sat i 35 minuta u mjestu Rajić kod Novske, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Dodaju kako je putnički vlak udario u zaustavljeni teretni vlak. “Na terenu su sve žurne službe koji pomažu unesrećenim osobama”, dodaju iz Policije.

Kako su priopćili iz Hrvatskih željeznica, željeznička nesreća se dogodila između kolodvora Okučani i Novska. Potvrdili su kako u nesreći ima smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba.

“Uzrok nesreće bit će poznat nakon istrage. Vlak 2506 vozio je na relaciji Vinkovci-Novska. HŽ putnički prijevoz izražava sućut obiteljima smrtno stradalih osoba”, priopćili su iz Hrvatskih željeznica.

Na mjesto nesreće upućene su ekipe hitne medicinske pomoći, vatrogasci, policija, pripadnici HGSS-a, djelatnici Hrvatskih željeznica, načelnik Stožera civilne zaštite Novske i voditelj Županijskog centra 112 Sisak.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X