Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
MOBURED

U četvrtak mobilni uredi bit će u Nebojanu i Srednjim Mokricama; u petak u Slani i Graberju

U četvrtak, 1. travnja, od 9 do 17 sati prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Nebojan, kod Društvenog doma Nebojan. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Dumača, Nebojana i Novog Farkašića. Drugi mobilni ured će u četvrtak, 1. travnja od 9 do 17 sati biti raspoređen u Srednjim Mokricama, kod Mjesnog doma.

U petak, 2. travnja, od 9 do 17 sati prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Slana, kod Društvenog doma Slana. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Glinske Poljane, Slane i Vratečkog. Drugi mobilni ured će u petak, 2.travnja, od 9 do 17 sati biti raspoređen u Graberju, kod Društvenog doma.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X