Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
smiranaslov

Projekt SIMORA-e “Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ”

SISAK – Projektom „Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ“, Razvojna agencija SIMORA pruža informacije, savjete i edukacije vezane uz svijet poduzetništva.

Početkom godine kroz navedeni projekt održana je serija edukacija na kojima su upravo novi poduzetnici mogli učiti o tome kako otvoriti i voditi tvrtku, kako se što bolje prezentirati, kako svoj proizvod marketinški predstaviti tržištu ili kako putem crowdfunding kampanja doći do novca potrebnog za ulaganje.

„Teme edukacija odabrane su jer se pokazalo da su znanja iz navedenih tema bitne za uspjeh. Iz samog naziva projekta jasno je da se poduzetništvo u Sisačko-moslavačkoj županiji želi poboljšati tako da poduzetnicima između ostalog, omogući besplatno educiranje kroz koje osnažuju svoje ljudske kapacitete i razvijaju svoje vještine. U narednom razdoblju nastavit ćemo s projektnim aktivnostima“, rekao je Tomislav Plesec djelatnik razvojne agencije SIMORA i voditelj projekta vrijednog gotovo 800 tisuća kuna.

„SIMORA se aktivno bavi kako postojećim, tako i novim poduzetnicima i start up-ovima. Nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje mogu otvoriti svoja poduzeća i ostvariti potpore koje se određuju prema budućoj djelatnosti  – od 55.000,00 kn do najviše 130.000,00 kn, a mi smo na raspolaganju za sve upite vezane uz otvaranje obrta i tvrtki te pisanja poslovnih planova za korištenje mjera za samozapošljavanje od strane HZZ-a. Za sva pitanja, kontaktirajte nas na 044/544 205 ili [email protected], poručuju iz Razvojne agencije SIMORA.

Izvor: SIMORA

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X