Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Bez novooboljelih od koronavirusa u našoj županiji

SISAK – Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije stiglo je priopćenje o stanju s koronavirusom u protekla 24 sata za područje naše županije, a u kojem stoji:

„Na današnji dan (11.08.2020.) u Sisačko-moslavačkoj županiji, nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Na području županije ostale su još četiri osobe koje boluju od ove zarazne bolesti. Dvije osobe su područja grada Petrinje, jedna osoba s područja grada Siska i jedna s područja grada Popovače. Podsjećamo kako zdravstveno-socijalno odgovorno ponašanje, obveze pravilnog nošenja maski, dezinfekcija ruku i mobitela, socijalna distanca i druge preporuke u ovo vrijeme epidemije sastavni su dio življenja. Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI