Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
cazmatransparkautobus

Čazmatrans vozi besplatno prema Sisku kao i prema Zagrebu, donosimo i korigirani vozni red

PETRINJA – Iz poduzeća Čazmatrans su izvijestili kako je odlukom Uprave društva, a kako bi se putnicima umanjio ekonomski udar koji ih je pogodio ovom prirodnom katastrofom, donijeli odluku kako do daljnjega neće naplaćivati putničke karte na relaciji Petrinja-Sisak i Sisak-Petrinja, kao i na relaciji Sisak-Hrvatska Dubica i Hrvatska Dubica-Sisak.

Djelomično se neće naplaćivati putničke karte na relaciji prema Zagrebu iz smjera Matijevići, Dvor, Hrvatska Kostajnica, Topusko, Glina i Petrinja i to za one putnike koji uđu prije Žažine te za sve putnike koji uđu prije Praćna. Oni će se voziti besplatno, a od navedenih stanica se karte naplaćuju prema cjeniku. Iz Zagreba prema svim smjerovima : svi putnici koji izlaze iz vozila prije Praćna plaćaju voznu kartu, a putnici koji izlaze iz vozila iza Praćna ne plaćaju voznu kartu.

„Potičemo cijenjene putnike da putuju autobusima kako bi smanjili pritisak na ionako oštećene prometnice i smanjili gužve u gradovima oštećenima nedavnim potresom“, ističu iz Čazmatransa.

U nastavku donosimo i privremeni vozni red koji je na snazi od 9.siječnja ove godine do daljnjega.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Vilenjaci se bude“

STRAŠNIK – Nakon što su svoju „ruku dobrote“ pružili osobama i obiteljima u potrebi, skupina

X