Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Iz otključanog kombi vozila mu ukrao dvije bušilice

SUNJA – Nepoznati počinitelj je u Sunji, s ponedjeljka na utorak, 10./11.kolovoza, iz otključanog kombi vozila sisačkih registracija vlasništvo 37-godišnjaka, ukrao dvije bušilice. Od vlasnika koji štetu procjenjuje na oko 5400 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je ukupno pet kaznenih djela i to sve krađe. Dvije su počinjene na području Siska, te po jedna na području Kutine, Petrinje i Sunje.

Policija je također zabilježila dva narušavanja javnog reda i mira, i to po jedno na području Sunje i Novske, u kojima su sudjelovala dva počinitelja. Prekršaji su počinjeni omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika i naročito drskim ponašanjem.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X