Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Krađe drva u Dužici i Stupovači

DUŽICA / STUPOVAČA -Policiji je prijavljena krađa drva, počinjena od 27. do 30. travnja u šumi na području mjesta Dužica, na lekeničkom području, u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao 30 stabala hrasta. Ovom krađom nadležna šumarija je oštećena za nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja, za kojim se traga, podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje i nad 23-godišnjakom, 52-godišnjakom i 70-godišnjakom. Njih se sumnjiči da su u razdoblju od 1. do 28. ožujka, u šumi na području mjesta Stupovača, posjekli i ukrali 17 stabala hrasta i graba. Ovom krađom počinjena je šteta od oko 9000 kuna, a osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X