Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
trznicapetrinja2020

Na Gradskoj tržnici Petrinja prodaja samo prehrambenih i higijenskih artikala

PETRINJA – Prema odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 18.ožujka 2020.godine, Gradska tržnica Petrinja je otvorena do daljnjega, ali samo za prodaju prehrambenih i higijenskih artikala. Prodaja artikala koji ne spadaju u ove dvije kategorije je do daljnjega zabranjena.

„Radi zaštite građana prilikom posjete tržnici, preporuča se držati razmak veći od jednog metra. Preporuča se prati i/ili dezinficirati ruke, kad god je to moguće. Prodavači na tržnici koji koriste betonske stolove trebaju se rasporediti na način da između svakoga ostane najmanje jedan prazan stol. Rukovanje te sve druge oblike bliskog kontakta treba u potpunosti izbjegavati. Prilikom rukovanja hranom strogo se pridržavati sanitarnih uputa o rukovanju hranom.“, poručuju iz petrinjskog poduzeća Komunalac.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Provala u radne strojeve

HRVATSKI ČUNTIĆ – S utorka na srijedu, 1./2. prosinca, na petrinjskom području u mjestu Hrvatski