Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Na kutinskom području motociklisti izazvali prometne nesreće

KUTINA – U mjestu Repušnica jučer 30.srpnja oko 13 sati i 45 minuta dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla teško ozlijeđen. Naime, nesreću je izazvao 55-godišnji vozač motocikla kutinskih registracija, koji je započeo pretjecati osobno vozilo kutinskih registracija, koje je se kretalo ispred njega i skretalo u lijevo na kolni ulaz, kojim je upravljala 63-godišnjakinja. On je prednjim dijelom motocikla udario u stražnji dio osobnog automobila i od siline udarca pao u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, koje su mu utvrđene u sisačkoj Općoj bolnici. Vozači su alkotestirani te je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola. O ovoj prometnoj nesreći policija će podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a zbog počinjenog prekršaja vozaču motocikla bit će izdan obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 16.30 sati u Kutini, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen motociklist. Do nesreće je došlo kada je 51-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 0,73 promila upravljao motociklom kutinskih registracija i po dolasku do raskrižja i ulaskom u zavoj brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, uslijed čega je motociklom sletio van kolnika u odvodni kanal i pao.  Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozlijede. Zbog počinjenog prekršaja vozaču će biti izdan obavezni prekršajni nalog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X