Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Pijani vozači izazvali sedam prometnih nesreća

U subotu, 26. rujan oko 19.30 sati, u Ulici pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Naime, nesreću je izazvao 58-godišnjak iz Petrinje koji je pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je kretajući se uz desni rub prometne trake udario u stražnji dio parkiranog vozila koji je od siline udarca odbačen u odvodni kanal. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaja, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

U petak, 25. rujna oko 17 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac kod Novske, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je izazvao 32-godišnjak iz Đakova. On je prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravljao osobnim vozilom đakovačkih registracija iz smjera Lipovca i pod utjecajem alkohola od 1,3 promila te je uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika i od siline udara probio zaštitnu žičanu ogradu. Protiv vozača nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Istoga dana oko 19.20 sati, u Ulici Franje Lovrića u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 43-godišnjak iz Siska upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,6 promila. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju ceste kojom prilikom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog vozila nakon čega je napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen i smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X