Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
nevenkalovric

Policija traga za nestalom Nevenkom Lovrić

PETRINJA – Kako su priopćili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, traga se za Nevenkom Lovrić koja se 30. studenoga ove godine u jutarnjim satima udaljila te joj se gubi svaki trag.

Nevenka Lovrić, rođena je 1. ožujka 1958. godine, s prijavljenim prebivalištem u Petrinji, Ulica Brezje 15. Ona se 30. studenoga ove godine u jutarnjim satima udaljila od kuće te joj se gubi svaki trag.

„Nevenka je slabije tjelesne građe, visoka oko 173 centimetra, kestenjaste, ravne poluduge kose, zelenih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je odjevena u tamnosmeđu kožnu jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, crne hlače i crne cipele“, stoji u priopćenju Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Nevenke Lovrić, iz Policije pozivaju građane da ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi, ili su je vidjeli, da im to dojave putem elektroničke pošte na [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na broj 192.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI