Share on facebook
Share on twitter
vatrogasno29062020a

Radovi na budućem igralištu u Vatrogasnoj pri kraju

PETRINJA – U Vatrogasnoj ulici u Petrinji pri kraju su radovi na budućem dječjem i sportskom-polivalentnom igralištu, a što je sve do sada napravljeno, te što još sve trebaju napraviti rekao nam je Stefan Demić, koordinator radova iz tvrtke Skela Banovina.

„Vrijednost investicije je 1,5 milijuna kuna s PDV-om. Dječje igralište je površine 1200 metara kvadratnih, osam dječjih sprava je postavljeno, 19 klupa, osam koševa. Trenutno smo u završnim radovima. Tu izvodimo humusiranje, nasipanje staza. Postavili smo i 72 metra kvadratna antitraumatske podloge ispod sprava. To je podloga koja pruža najveći stupanj sigurnosti za djecu u slučaju pada i tu imamo sportsko igralište, ono je površine 1100 metara kvadratnih i ono je u završnoj fazi. Znači privodimo bravarske radove kraju i moramo još napraviti signalizaciju na igralištu“, kazao je Demić.

Radove je obišao i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. „To je jedna dobra priča u trećoj gradskoj četvrti. Ovdje smo imali izuzetno puno problema što se tiče imovinskih odnosa, dok smo riješili imovinske odnose s državom, dok smo tu zemlju uspjeli nekako otkupiti i staviti na svoje ime, napravili smo projektnu dokumentaciju, glavni projekt, izvedbeni projekt i ono što je najvažnije da igralište koje je dugo očekivano ovdje, koje smo mi obećali da smo to izvršili. Ovdje je investicija više od 1,5 milijuna kuna. To je dobra priča koja potvrđuje da je Petrinja Grad prijatelj djece i da u kontinuitetu uvijek nešto radimo“, rekao je Dumbović, te na kraju poručuje kako ovakve sadržaje ovaj kvart i građani ove gradske četvrti zaslužuju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X