medalje

Cestovnom utrkom dugom 10 kilometara započeo trodnevni festival Bike´n´Run

PETRINJA – Dječjim utrkama u Petrinji je započeo trodnevni festival Bike´n´Run. Trčalo se ulicam grada u više kategorija.

Prvo su nastupile djevojčice petog i šestog razreda osnovnih škola koje su trčale stazom koja se prostirala Nazorovom i Radićevom ulicom u dužini od jednog kilometra.

Prvo mjesto zauzela je Ivona Čađo Panić učenica Osnovne škole Mato Lovrak, dok je drugo mjesto osvojila Marta Rožanković članica Atletskog Kluba Sisak, iz istog kluba dolazi i trećeplasirana Ana Vuić.

Poslije djevojčica istom stazom trčali su i dječaci iz petih i šestih razreda osnovne škole.

Prvo mjesto osvojio je Joshua Anušić učenik Osnovne škole Mato Lovrak, drugi je bio Josip Gusić iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gora, dok je treće mjesto također iz Osnovne škole Mato Lovrak osvojio Ivan Šošić.

Zatim je usljedila utrka učenica sedmog i osmog razreda osnovnih škola.

Prvo mjesto odnosi  Eva Srečec iz Atletskog kluba Sisak, druga je Kristina Vujaklija iz Osnovne škole Jabukovac dok je treća Vanesa Leonarda Sliško iz Osnovne škole Mato Lovrak.

 

Rezultati  utrke dječaka 7 i 8 razreda su:

Prvi je kroz cilj protrčao David Sklepić iz Prve osnovne škole, drugi je bio Mario Deligegić iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gora, dok je treće mjesto zauzeo Antun Pendelin također iz Prve osnovne škole.

Od 19 sati započela je glavna utrka koja se trčala Radićevom i Nazorovom ulicom u dužini od 10 kilometara a natjecalo se 62 natjecatelja.

Kod muških pobjedu je odnio Kristijan Sušilović ispred Atletskog kluba Žumberak, drugi je bio Goran Bakšić iz Atletskog kluba Glina, dok je treće plasirani Đuro Komlenović iz Cjevomonta Kutina.

Istu stazu kod žena prva je pretrčala Branka Vidovic Kostelac iz Atletskog i Triatlon kluba Sisak, drugo mjesto osvojila je Marija Šoštarić iz Triatlon kluba Sisak dok je treće mjesto zauzela Zorana Pavičić

Pobjednici su osvojili novčane nagrade, 300 kn prvoplasirani, 200 kn drugoplasirani, 100 kn trećeplasirani te poklon pakete organizatora.

U subotu 28.rujna festival se nastavlja biciklističkom utrkom XC CLIMBER MTB RACE koja kreće sa Trga hrvatskih branitelja u 11 sati ali prije toga na  BikeNRun stiže nam legenda BMX freestyle biciklizma Senad Grošić, a da stvar bude još spektakularnija najavljeno nam je da će uz Senada nastupiti trenutno najbolji hrvatski i svjetski BMX majstor varaždinec Marin Ranteš!!!! U subotu ujutro u 10 sati morate vidjeti na djelu ove majstore i virtuoze.

Sve rezultate današnjih utrka možete pogledati na www.stotinka.hr

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X