Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
prometna_policija_1

Jedna vozila pod utjecajem alkohola, druga kršila mjeru samoizolacije

POPOVAČA, SISAK – U ponedjeljak, 29. ožujka, oko pola sata iza ponoći, u Sisačkoj ulici u Popovači, u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila upravljala 48-godišnja hrvatska državljanka. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozačica je smještena u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje. Zbog počinjenog prekršaja protiv vozačice bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Također u ponedjeljak, 29. ožujka, oko 18 sati, u Sisku, u Ulici Otokara Keršovanija u nadzoru prometa zatečena je 28-godišnjakinja kojoj je izrečena mjera samoizolacije.  Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan joj je prekršajni nalog, izvijestila je danas u svom redovnom dnevnom izvješću Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X