Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
MOBURED

Mobilni uredi Ministarstva u Majuru i Grabotašnima

U petak i subotu, 26. i 27. veljače 2021. godine mobilni će uredi biti prisutni u naseljima Majur i Graboštani. U Majuru će službenici zaprimati zahtjeve za obnovu objekata na području Majura, Stublja i Gornjeg Hrastovca.

U mobilnom će uredu u Graboštanima pak službenici obrađivati zahtjeve za obnovu objekata na području Graboštana, Velikog i Malog Krčeva, Svinice, Male, Srednje i Gornje Meminske i Mračaja.

Od 9 i 30 sati u petak i subotu službenici će pomagati mještanima popunjavati obrasce i rješavati druga pitanja administrativne naravi. Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X