kosarka

Održan tradicionalni 15. turnir Škola košarke 2008. godišta i mlađih

PETRINJA – Škola košarke, Košarkaškog kluba „Petrinja“, povodom Dana neovisnosti, bila je organizator tradicionalnog 15. turnira za dječake rođene 2008. godine i mlađe.

Uz domaćine, sudjelovale su momčadi Škole košarke: OTOČAC, SISAK i GLINA, a rezultati su:

PETRINJA – GLINA 17:28

SISAK – OTOČAC 47:19

za 3. mjesto: OTOČAC – PETRINJA 32:23

za 1. mjesto: SISAK – GLINA 29:12

Konačni poredak je: 1. SISAK, 2. GLINA, 3. OTOČAC, 4. PETRINJA.

Na kraju, ocjenu turnira dao je Siniša Rogulja – Rubens, trener u petrinjskoj Školi košarke: „Bilo je dobro, dosta djece, puno brojnije nego prošle godine. Razgovarajući s gostima, koji su već tradicionalno ovdje svake godine, oni kažu da je dobro i najvažnije je da djeca igraju i da se druže. Što se tiče tih rezultata i svega, mislim da nikome od tih trenera ovdje rezultat nije bio prioritet, nego da djeca igraju. Što se tiče petrinjske Škole košarke imamo dosta tih mladih klinaca koji još nisu to godište, ali ja sam uvijek pristalica toga da ta djeca igraju i da se kroz te nekakve utakmice kale i uče i sve će doći na svoje. Treba samo raditi.“

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X