Maturalac Porec 2021.

Osmaši OŠ Mate Lovraka se vratili s maturalnog putovanja

Prošlogodišnji potres koji nikoga nije ostavio ravnodušnim potaknuo je ljude dobrog srca da učenicima osmih razreda Osnovne škole Mate Lovraka stvori lijepe uspomene na završeno osnovno školsko obrazovanje.

Iako je cijela Hrvatska na nebrojeno načina pokazala koliko misli na djecu petrinjskih škola, nisu ih zaboravili ni na samome kraju školske godine. Zahvaljujući ravnateljici škole Ankici Krnjajić Magdić, Ružici Vušković iz Udruge Luč, Ministarstvu turizma i sporta, Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i Ministarstvu znanosti i obrazovanja, učenici su na maturalcu proveli četiri dana u Poreču u Valamar Tamaris Resortu s uključenim all inclusive paketom.

U sklopu maturalnog putovanja organizirano im je i besplatno putovanje kojim su obišli Brijune i znamenitosti Poreča. Održana je i radionica na kojoj su učenici oslikali majice i napravili plakat kojim su zahvalili svima koji su im omogućili ovo putovanje.

Zadovoljni učenici, ali i učitelji, u četvrtak su se sretno vratili svojim domovima, puni lijepih uspomena koje će sigurno još dugo nositi u sjećanju.

*autor fotografija: Marin Tomaš

 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X