ADZ1w

Otvorena i druga digitalna izložba Galerije Krsto Hegedušić. Pogledajte slike iz opusa Andree Dujnić Žmirić

PETRINJA – Galerija Krsto Hegedušić danas je otvorila i drugu digitalnu izložbu na Facebooku. Jasna Crnković iz Hrvatskog doma nam je otkrila o čemu je riječ:

„Danas smo otvorili drugu digitalnu izložbu. Ovaj put je autorica naša mlada sugrađanka, koja trenutno živi u Sisku, Andrea Dujnić Žmirić koja uvijek oduševljava svojim osebujnim likovnim izričajem. Andrea je do sada u našoj Galeriji imala dvije izložbe. Jako rijetko izlaže zato što teži savršenstvu.“

Dujnić Žmirić je članica Petrinjskog likovnog kruga, članica Hrvatskog društva likovnih umjetnika Zagreb. Do sada je izlagala puno puta, a njezine su slike bile izložene čak i u New Yorku.

Dujnić Žmirić nam je ovom prigodom rekla više o tome kako je došlo do ove suradnje te naravno otkrila više o izloženim slikama:

„Na poziv gospođe Jasne Crnković da li bih htjela sudjelovati u ovom projektu novog načina prezentacije mojih radova, radosno sam to prihvatila jer je ovo jedini način u ovoj situaciji na koji bih mogla prezentirati svoje radove. Ipak sada prezentiram i neke novije radove od svoje izložbe koje sam u Petrinji imala 2010. Veseli me također što sada mogu prezentirati neke svoje radove koje više nemam koje na klasični način više ne bih mogla pokazati.

Izložba se može pogledati na Facebook profilu Galerije Krsto Hegedušić.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X