policijanaslov

Provala u stan koji je nakon potresa proglašen neuporabljivim

SISAK – U razdoblju od 15. prosinca prošle godine do 2. ožujka, u Rimskoj ulici u Sisku, nepoznati je počinitelj provalio u stan 43-godišnjakinje koji je nakon potresa proglašen neuporabljivim nakon čega se udaljio ništa ne ukravši. Od vlasnice je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom, 22-godišnjakinjom i 21-godišnjakinjom zbog teške krađe. Naime, njih se sumnjiči da su 28. veljače, na području grada Siska, iskoristili odsutnost 28-godišnjeg vlasnika, provalili u obiteljsku kuću te ukrali novac u domaćoj i stranoj valuti. Od osumnjičenih je dio novca oduzet te su uz kaznenu prijavu zbog teške krađe predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X