Share on facebook
Share on twitter
slo-mla

Sloga poražena od Mladosti iz Grede

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 3. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Mladosti iz Grede od koje su poraženi 4:3.

Za domaće je počelo dobro i već u 6. minuti došli su do prednosti preko Marića koji je s lijeve strane ubacio loptu pred gostujuća vrata gdje je završila na suprotnoj vratnici i odbila se u mrežu, a gosti su ubrzo poravnali u 10. minuti kada je Ivančić ubacio loptu s lijeve strane uz rub igrališta pred domaća vrata gdje se najbolje snašao Rusan i skrenuo je u mrežu.  Pet minuta kasnije Marić je još jednom poentirao s ruba kaznenog prostora na asistenciju Prelčeca za novu prednost Hrastovčana koju je Roksa mogao povećati u 25. minuti, ali su ga centimetri dijelili od toga jer je prizemno naciljao samo vratnicu od koje se lopta odbila izvan igrališta, dok su gosti dobru prigodu imali u 30. minuti preko Ivančića kada je pucao atraktivno „škaricama“  s ruba šesnaesterca, međutim lopta je prohujala tik uz desnu vratnicu. U 38. minuti domaći su još jednom stvorili izglednu prigodu kada je Vule iza gostujuće obrane pronašao Gusića i „oči u oči“ sa Šipušom gostujući čuvar mreže uspio je loptu odbiti i onda su uslijedila uzbuđenja pred domaćim vratima u 42. minuti kada je Ivančić najprije izveo slobodni udarac s 20 metara, ali domaći vratar Dumbović je ukrotio loptu u svom donjem desnom kutu, a samo nekoliko trenutaka kasnije isti igrač je u kontaktu s Birom oboren u kaznenom prostoru i sudac Bogdanić je pokazao na bijelu točku odakle je precizan bio Valenta za novo poravnanje gostiju.

U drugom dijelu, u 56. minuti, domaći su ponovo zaprijetili kada se Vujnović probio po lijevoj strani i na suprotnoj pronašao Prelčeca čiji je udarac vratar Šipuš odbio, a u nastavku lopta je došla do Rokse nakon čijeg je udarca završila u bloku i odbila se Šipušu u naručje. Ono što tada nisu uspjeli domaći jesu gosti u 69. minuti u gužvi pred domaćim vratima gdje se najbolje snašao Ivančić i prvi puta goste doveo do prednosti koju je povećao Rusan u 80. minuti iz slobodnog udarca s 18 metara naciljavši gornji lijevi kut vratara Dumbovića i onda je u 84. minuti Knežić zaključio golijadu euro pogotkom kada je  s 25 metara poslao loptu pod vratnicu vratara Šipuša.

 • foto00001
 • foto00002
 • foto00003
 • foto00004
 • foto00005
 • foto00006
 • foto00007
 • foto00008
 • foto00009
 • foto00010
 • foto00011
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X